Corona maatregelen

B&Barber sluit de deuren tot en met 19 april

Ook bij ons is het zover. B&Barber sluit de deuren.
Zeer moeilijke beslissing en lang getwijfeld, maar we moeten onze verantwoordelijkheid nemen. Ook doet de overheid dit niet.

Wij hebben geprobeerd, maar social distancing met 2 kappers, 2 klanten en 2 wachtende op 30m2 is onverantwoord momenteel, dit voor jullie en ons.

Jullie kappers afspraken tot en met 4 april worden geannuleerd, met spijt in ons hart. Wij zijn telefonische niet bereikbaar. Maar online een nieuwe afspraak boeken kan wel.

Vanaf dinsdag 7 april gaan wij (Hopelijk en onder voorbehoud) terug open. Enkel op afspraak.
Aan alle gasten die de komende weken een kamer hebben geboekt bij ons, zullen wij deze week nog contacteren voor verder verloop te bespreken. Gratis annuleren kan nog tot 2 dagen voor je aankomst. Dus we hebben nog even tijd.

Zorg voor elkaar en hopelijk zien we elkaar snel en in betere tijden terug.
Evy, Wesley en Pierke

Vanaf 7 april terug open, maar dan wel onder deze voorwaarden:

  1. Indien u zich ziek voelt, hoest of niest, gelieve je afspraak te annuleren
  2. Was uw haar en/of je baard en handen voor je komt, moest dat niet lukken gaan wij dit doen, maar kom dan zeker op tijd.
  3. Respecteer elkaar, houdt 1.5m afstand.
  4. Wij gaan geen cash aanvaarden, wel bancontact en payconiq.
  5. Kom alleen, zodat het niet te druk wordt.
  6. Als je je wat onzeker voelt en je komt toch liever niet, geen enkel probleem, wij begrijpen dit. U annuleert gewoon uw afspraak.

Wij zorgen voor de nodige hygiƫne en ook wij houden zoveel mogelijk afstand.

Annuleren is gratis, maar doe het wel voor de afspraak. Tot 24u voor de afspraak kan dit via je bevestigingsmail. Na 24u dient u even te bellen.